De AUTOREPARATIE
Van Autobedrijf Cuppen uit Leunen, Venray

Maak een afspraak

Snel en veilig weer op weg, dat willen we toch allemaal? Autobedrijf Cuppen in Leunen, Venray staat voor u klaar bij pech. Wij zullen uw auto repareren en ervoor zorgen dat u weer snel op pad kunt. Wij repareren elk type en elk merk auto. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Dan zorgen we er samen voor dat u uw weg weer kunt vervolgen. Wij zijn er voor ú!

icoon auto deur

SCHADEHERSTEL, AFWIKKELING, TAXATIES


Schade? Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Wij zorgen ervoor dat de schade snel en vakkundig hersteld wordt. Autobedrijf Cuppen kan u ook helpen bij de afwikkeling van de schade met de verzekering en bij de taxatie. Benieuwd waarbij en hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

icoon sportwagen

Ruitreparaties

Een sterretje in de ruit of wellicht een grotere barst? Geen probleem. Autobedrijf Cuppen zorgt ervoor dat uw ruit snel gerepareerd wordt zodat u veilig uw weg kunt vervolgen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kunnen de ruit van elk automerk repareren. Bent u voor ruitschade verzekerd? Dan kunnen wij dit vaak geheel kosteloos voor u. Vraag naar de mogelijkheid door telefonisch contact met ons op te nemen. 

icoon kapot glas

Ruitvervanging

Is uw ruit helaas niet meer te repareren? Zelfs dan staat Autobedrijf Cuppen voor u klaar! Wij zullen uw ruit vervangen zodat u weer snel samen met uw auto én nieuwe ruit op pad kunt. Bent u voor ruitschade verzekerd? Dan kunnen wij dit vaak geheel kosteloos voor u. Wilt u meer informatie en met één van onze specialisten spreken? Bel ons dan en wij helpen u graag verder.

icoon batterij

Uitlezen van storingen en diagnose stellen

Autobedrijf Cuppen beschikt over professionele apparatuur zodat wij in staan zijn om de storing aan uw auto snel op te kunnen lossen. Dankzij de diagnoseapparatuur en software van Bosch en Hella, kan Autobedrijf Cuppen allereerst uw storing uitlezen, om vervolgens een juiste diagnose te stellen en daarna voor u aan de slag te gaan. Wilt u meer weten over onze apparatuur en diensten? Neem dan contact met ons op.

icoon container

Banden opslag

Rubbersamenstelling en het profiel van zomer en winterbanden zijn perfect samengesteld op het seizoen. Daardoor hebt u in de zomer en in de winter altijd de perfecte grip. Daarom is het verstandig om in het voorjaar en najaar van banden te wisselen.  Maar wat doet u met uw banden nadat ze verwisselt zijn? Ook hiervoor bent u bij Autobedrijf Cuppen aan het juiste adres! Tegen een kleine vergoeding slaan wij de banden voor u op en heeft u hier geen omkijken meer naar.

icoon schroevendraaier

Inbouw van onderdelen & accessoires van alle merken

Wilt u nieuwe onderdelen en/of accessoires ingebouwd hebben? Autobedrijf Cuppen verzorgt dit graag voor u. Wij hebben ervaring met alle automerken en zullen u op de best mogelijke manier verder helpen. Wij houden van persoonlijke aandacht. Samen zullen we ervoor zorgen dat de nieuwe onderdelen of accessoires op een juiste manier en volledig naar wens worden ingebouwd. Kom gerust eens langs om over de mogelijkheden te praten of neem contact met ons op door ons te bellen.