Werkplaats

 

Autobedrijf Cuppen beschikt over een moderne werkplaats en is aangesloten bij AutoCrew, een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs! De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch!

 

Behoud van fabrieksgarantie!

 

Door het BOVAG lidmaatschap kan Autobedrijf Cuppen onderhoud en reparaties uitvoeren met behoud van de fabrieksgarantie. Mocht uw auto dus nog fabrieksgarantie hebben dan kunt u uw auto met een gerust hart aanbieden voor onderhoud en reparatie bij Autobedrijf Cuppen.

 

Opslag winterbanden

 

Verder verzorgen wij tegen een geringe vergoeding voor onze klanten de opslag van winterbanden en zomerbanden. U kunt dan uw zomerbanden in de herfst, bijvoorbeeld tijdens een controlebeurt, laten vervangen door winterbanden. U heeft dus wel het gemak van twee sets banden, maar niet de nadelen van het zelf moeten verwisselen en opslaan.