Werkplaats

 

Autobedrijf Cuppen beschikt over een moderne werkplaats. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Wij gebruiken diagnoseapparatuur en -software van Bosch en Hella en worden ondersteund door middel van diverse technische opleidingen per jaar en dat ieder jaar weer. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. 

 

 

Autobedrijf Cuppen: perfect onderhoud tegen een scherpe prijs!

 

 

Behoud van fabrieksgarantie!

 

Door het BOVAG lidmaatschap kan Autobedrijf Cuppen onderhoud en reparaties uitvoeren met behoud van de fabrieksgarantie. Mocht uw auto dus nog fabrieksgarantie hebben dan kunt u uw auto met een gerust hart aanbieden voor onderhoud en reparatie bij Autobedrijf Cuppen.

 

Opslag winterbanden

 

Verder verzorgen wij tegen een geringe vergoeding voor onze klanten de opslag van winterbanden en zomerbanden. U kunt dan uw zomerbanden in de herfst, bijvoorbeeld tijdens een controlebeurt, laten vervangen door winterbanden. U heeft dus wel het gemak van twee sets banden, maar niet de nadelen van het zelf moeten verwisselen en opslaan.